www.petronius.ro

marți, 1 februarie 2011

Astazi suntem live!

Cu motto-ul "Cuvinte si ganduri in orice limba" astazi a avut loc lansarea oficiala a site-ului nostru www.prompt-traduceri.ro

"Prompt-Traduceri.ro este divizia de traduceri a firmei VioPet SRL, firma specializata in prestari servicii, cu o activitate de peste 6 ani pe piata romaneasca.

Ne adresam atat persoanelor fizice cat si juridice si va garantam serviciile unei echipe de profesionisti ce va stau la dispozitie cu solutii personalizate nevoilor si exigentelor dumneavoastra.

Puteti apela cu incredere la serviciile noastre de traduceri autorizate realizate de traducatori autorizati de Ministerul Justitiei, legalizarea documentelor traduse, apostilare, supralegalizare si servicii de interpretariat consecutiv sau simultan pentru intalniri de afaceri, reprezentarea cetatenilor straini in fata autoritatilor, conferinte, interviuri, delegatii si diverse alte evenimente.

Drumul parcurs de materialul dumeavoastra incepe cu o cerere de oferta transmisa fie prin e-mail, fax, curier sau predare directa la biroul nostru, analizarea si estimarea materialului de tradus atat din punct de vedere al termenului de executie cat si al costului final, traducerea propriu-zisa de catre un traducator specializat pe tipul de text (tehnic, juridic, medical, etc (traducator autorizat de Ministerul Justitiei), continua cu verificarea lucrarii si se incheie cu receptia lucrarii de catre client.

Asteptam cererile dumneavoastra de oferta pentru a putea incepe o colaborare cat mai productiva si avantajoasa in scopul eficientizarii si cresterii competitivitatii afacerii dumneavoastra."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu